Plantenbak Faab - Set van 2

incl. VAT, plus shipping

Delivery Time 1 - 5 Business days

Deze mooie , unieke plantenbak van onze collectie FAAB is van mango hout en metaal en met de hand vervaardigt. Een planten bak is leuk, dit item is super stoer en uniek.

Productinformatie

Informatie

Met deze prachtige plantenbak/ tijdschriftenbak kun je planten, kranten, tijdschriften etc. overzichtelijk en decoratief opbergen. Door het moderne, stoere design is de lectuurbak een echte blikvanger. Door het formaat is de bak gemakkelijk naast je bank te plaatsen, zodat je al je favorieten spullen binnen handbereik hebt.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Afmetingen set van 2:
- 84 x 68 x 20 cm
- 72 x 68 x 20 cmProductdetails

Created with Sketch.Met deze prachtige plantenbak/ tijdschriftenbak kun je planten, kranten, tijdschriften etc. overzichtelijk en decoratief opbergen. Door het moderne, stoere design is de lectuurbak een echte blikvanger. Door het formaat is de bak gemakkelijk naast je bank te plaatsen, zodat je al je favorieten spullen binnen handbereik hebt.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.


Onderhoud
Mangohout heeft in het algemeen weinig onderhoud nodig en is behandeld tegen vocht en vlekken. Wij geven echter geen garantie op het eventueel ontstaan van oneffenheden. Om beschadigingen, vlekken en kringen te voorkomen, raden wij aan om onderzetters en/of viltjes te gebruiken.

Om het hout mooi en levendig te houden raden wij aan om het hout één keer per jaar heel licht op te schuren en te behandelen met Natural Woodsealer.

In verband met de huidige corona maatregelen, kan de levertijd langer zijn dan verwacht. Onze excuses hiervoor.